nagelstyling

Fiberglass

Fiberglass is een systeem dat kan worden toegepast voor versteviging van de natuurlijke nagel. Met Fiberglass kunnen natuurlijk ogende, dunne, maar toch sterke kunstnagels gemaakt worden. Ook kunnen er breuken of scheuren in een (kunst)nagel gerepareerd mee worden.

Omdat fiberglass een zeer licht, maar sterk systeem is, is het bij uitstek geschikt voor mensen met zwakke nagels. Als niets hecht op de natuurlijke nagel of als er sprake is van een allergie voor gel of acryl, is fiberglass een perfecte oplossing.

Probleemnagels:
Deze nagels kunnen meestal weinig hebben. Door het fibersysteem, dat een zeer licht materiaal is, is het ook mogelijk om deze nagels te verfraaien.

Voorbeeld 1: In de lengte inscheurende nagel(s).
Een zeer pijnlijke nagel omdat de nagel inscheurt tot in het ‘leven’. Men blijft ook met zo’n nagel overal 'achter haken’.
Met het fibersysteem wordt de nagelplaat in feite bij elkaar gehouden, zodat men geen last meer heeft van inscheuren en grote ‘hapers’. Als men maar 1 of meerdere nagels heeft die inscheuren, hoeft men niet alle 10 de nagels te behandelen. Doe dan alleen de betreffende nagel(s), en doe op de gezonde nagels bijvoorbeeld een glanzende topcoat. Zo zien en voelen uw nagels en handen er ook perfect uit.
*Voor de heren wordt het fibersysteem mat gemaakt, zodat niemand merkt dat er iets op de nagels zit.

Voorbeeld 2: Psoriasisnagels (Gecertificeerde styliste in de salon voor deze nagelziekte aanwezig.)
Dit zijn nagels met mogelijk diverse afwijkingen. Iedere psoriasispatiënt heeft zijn eigen specifieke afwijking(en). Zoals bijvoorbeeld putjes, verkleuringen, loslating van de nagelplaat, etc. Ook met deze nagels moet voorzichtig worden omgegaan. De ziekte zelf kan niet worden genezen, maar wel kunnen de aangedane nagels zo worden verfraaid, dat men weer de handen durft te tonen.
Omdat het fibersysteem zo licht is, kan het geen kwaad voor deze kwetsbare nagels. De ziekte zal zich niet verbeteren door het fibersysteem, maar ook niet verergeren.