nagelstyling

Prescription nails

Een nieuwe manier om schitterende nagels te creëren.

Prescription Nails zijn geschikt voor mensen:

Behandeling: De eerste behandeling duurt ongeveer 60 minuten, i.v.m. het intake gesprek, het aanmeten en aanbrengen van de nagels. Deze behandeling luistert nauw. Na het aanmeten worden de maten opgeschreven, zodat wij de volgende keer deze handeling niet hoeven uit te voeren, dat scheelt weer in tijd.

Voor een volgende behandeling komt u zonder nagels, deze kunt u zelf gemakkelijk afweken d.m.v. een verkrijgbare speciale productremover voor de Prescription Nails. Daarna bent u in 30-45 minuten klaar.

De nieuw geplaatste Prescription Nails worden standaard afgewerkt in 1 kleur lak. Tegen meerprijs kunt u ook nailart, of een French Manicure laten zetten.

Risico’s: De beschadiging aan uw eigen nagels zijn minimaal, van het nageloppervlak wordt alleen de glans verwijderd, hierdoor hebben de Prescription Nails meer hechting aan de natuurlijke nagel.

Verwijderden van de Prescription Nails: Als u de productremover aanschaft, kunt u op elk tijdstip de nagels zelf verwijderen, zonder vijlen!! Daardoor is de beschadiging aan de eigen nagels minimaal. Wel wordt aangeraden een topcoat na het afweken op de nagels te doen. Wilt u weer Prescription Nails, dan krijgt u elke keer een nieuwe set geplaatst.
Prescription Nails afweken in de salon kost € 18,50 per keer en u dient ongeveer 20 minuten de tijd te nemen.
De productremover voor thuis kost € 9,95 per flesje. (genoeg voor ongeveer 4x afweken).

Prescription Nails zijn:

TIP:
Voor het verwijderen van de Prescription Nails gebruikt u de productremover, het gemakkelijkst krijgt u de nagels eraf door de Au-bain-marie methode:
Neem 2 kommen, één groter dan de ander en vul de grote kom met warm water, vul daarna de kleine kom met de productremover en wat knikkers (dan verbruikt u minder productremover). De kleine kom in de grote zetten (let erop dat er geen water in de kleine kom komt).
De kleine kom zo vullen dat uw nagels net in de vloeistof zitten.

Een handdoek erover en ongeveer 10 minuten weken. Uw vingers eruit halen en met een tissue of een stuk keukenpapier de losgeweekte nagel eraf vegen. Zit er toch nog iets op de nagel, niet vijlen, maar gewoon de nagels nogmaals 5 minuten laten weken. Zo vaak herhalen totdat de natuurlijke nagels volledig zichtbaar zijn. Daarna de handen en nagels goed wassen met warm water en zeep.

Als u geen Prescription Nails meer laat plaatsen, dan kunt u nagels behandelen met een (blanke) lak en de nagelriemen en de nagels in masseren met een nagelriemolie.