Introductie

Introductie

Mijn naam is Wilma Liplijn-Anthonisse. Omdat ik als gevolg van een ziekte sinds 1995 zelf probleemnagels heb, houd ik mij al jaren bezig met alles op het gebied van nagels. Nadat ik zelf tot volle tevredenheid kunstnagels heb laten zetten, heb ik besloten mij hierin verder te gaan verdiepen. Na een uitgebreide allround opleiding “Nagelstyling voor Specialisten” te hebben gevolgd, heb ik vervolgens enige maanden lang mijn vaardigheden in de diverse disciplines nog verder verbeterd met de medewerking van een tiental modellen.

Na een korte opstartfase bleek al gauw dat voor de wijze waarop ik met nagels bezig ben veel belangstelling bestaat. De combinatie van kwaliteit, creativiteit, service en een ongedwongen en prettige sfeer spreekt veel mensen aan. Het is niet voor veel mensen weggelegd om van een hobby hun beroep te maken. Mij is dat wel gelukt. Natuurlijk heb ik er veel aan moeten doen om het huidige niveau te bereiken. Veel studie, de juiste papieren en vooral het gebruik van goede producten liggen hieraan ten grondslag. Maar professioneel met mijn liefhebberij en mijn vak bezig zijn vind ik erg boeiend en vooral gewoon erg leuk.

Ik vind het enorm belangrijk dat klanten zich allereerst prettig en op hun gemak voelen. U wordt dan ook zeker uitgenodigd eerst eens vrijblijvend een proefnagel te laten zetten. Dit vind ik primair van belang, en als het allemaal goed klikt dan ligt er een prachtige basis voor een jarenlange plezierige relatie. Graag sta ik u te woord. U kunt natuurlijk mij bellen maar ook per e-mail uw vragen stellen.

Tot ziens bij Nagelstudio Magnifique.


Wilma.